El Noia empata amb el Barcelos i el Vendrell guanya el Joventude de Viana

0
1371
Jugada a l'Ateneu (foto: Ivan Gómez).

El CE Noia Freixenet va completar un gran partit dissabte davant el Barcelos, campió de les dues darreres edicions de la Copa de la CERS, però només va poder aconseguir un empat (a un gol) en el partit d’anada de vuitens de final, fet que l’obliga a guanyar en terres portugueses si volen passar ronda.

L’afició va respondre i el pavelló de l’Ateneu va registrar la millor entrada de la temporada. Abans del partit, el club va retre un petit homenatge a Jaume Esteve, president de les entitats del Noia i l’Ateneu Agrícola durant 12 anys. El nou president, Ferran Andreu, va lliurar-li una plaça d’agraïment al centre de la pista.

Començarien avançant-se els visitants al minut 12, i fins a l’equador del segon temps no igualaria Nil Roca, enviant a l’escaire un obús. D’ocasions n’hi va haver pels dos equips, amb el Noia insistint i el Barcelos sobretot defensant, però el marcador no es va moure més. La tornada serà el 13 de gener.

El CE Vendrell va guanyar 3 a 1 el Juventude de Viana i, per tant, jugarà el partit de tornada amb dos gols d’avantatge. El Vendrell sempre va portar la iniciativa en el partit, conscient que havia de treure una bona renda pensant en la tornada. A la primera part, només Edu Fernández va marcar un gol, i al minut 11 de la represa els portuguesos vam empatar. El Vendrell va saber reaccionar i, tres minuts després, Jordi Ferrer va fer el 2 a 1, per rematar el marcador Cristian Rodríguez a set pel final.