El Noia guanya el Campionat de Catalunya Infantil

0
1781
L’infantil A del CE Noia Freixenet va guanyar el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de la categoria en imposar-se a la fina al FC Barcelona per 3-5. De fet, l’equip entrenat per David Carrasco va guanyar els cinc partits disputats a Flix al llarg d’aquest cap de setmana.
A la final l’equip de la capital del cava va comptar amb el suport a la graderia de més d’un centenar de seguidors. Des de bon principi el Noia va marcar el ritme del partit: al minut 3 ja dominava 2-0, amb gols de Martí Gabarró (minut 2) i Pere Urpí (minut 3). Al cap de set minuts el Barça retallava distàncies però Sergi Garcia feia tot seguit el 3-1 i als trenta segons de la segona part Gabarró feia el quart i quasi sentenciava el partit. El Barça  va arribar a posar-se 3-4 però Gabarró de nou, de falta directa, va fer el cinquè i definitiu gol d’un Noia que d’aquí a dues setmanes disputarà el campionat estatal a Oviedo.