Noia i Calafell guanyen els seus partits de la 6a jornada de l’OK Lliga

0
809
El CE Noia torna a somriure (foto: CE Noia).

Tant el CE Noia Freixenet com el CP Calafell Tot l’Any es van imposar en els respectius partits de la sisena jornada de l’OK Lliga d’hoquei patins, disputats a casa. Els de Sant Sadurní van guanyar amb claredat per 5-1 al CH Mataró, mentre que els baixpenedesencs ho van fer per un ajustat 5-4 davant del CP Taradell. Per la seva part, el CE Vendrell va caure golejat (5-0) a la pista del Liceo, en partit avançat a la novena jornada de lliga.

El Noia va encarrilar aviat el partit, amb un primer gol d’Aleix Esteller al minut 5. Xavier Costa feia el segon de penal i, encara abans del descans, Adrià Ballart deixava sentenciat el partit de fort xut des de mitja pista. Amb tot, a la segona part dels del Maresme van fer el seu primer gol i van lluitar de valent per escurçar més les distàncies. La tranquil·litat en el marcador no va arribar fins als sis minuts pel final, amb gols de Pol Manrubia i Xavier Costa, aquest aprofitant la superioritat numèrica. Amb tres victòries i tres derrotes, ara el Noia és cinquè.

Els calafellencs es van imposar en un partit dels que fan afecció (si es permetés entrar a veure els partits). Va marcar el gol de la victòria sobre la botzina, una victòria èpica sobre un rival directe per evitar la zona baixa de la classificació, després d’un partit molt igualat en què el Calafell no va anar ni un segon per davant en el marcador, i sempre un gol per sota i anar empatant. Van marcar Eloi Mitjans i Arnau Xaus a la primera part (2-2), i a la segona de nou Mitjans i Sergi Torné per partida doble, artífex de la remuntada, a 40” del final i sobre la botzina. Tres punts que poden valdre el seu pes en or. Ara, el Calafell en suma sis; no guanyava des de la jornada inicial i és el primer triomf del curs al pavelló Joan Ortoll.

En OK Plata, el CP Vilafranca Capital del Vi va perdre per 3-2 a la pista del PH Sant Just, en el seu retorn a la competició després d’una setmana d’aturada en detectar-se un cas de covid a l’equip. També el CP Vilanova va caure, per 7-2, a la pista de l’Alcoi, en la seva segona derrota, en dos partits disputats.