El Noia ja té el bitllet per la Copa del Rei

0
1312
L'equip de la Capital del Cava es va imposar 0-3 a la pista de l'Arenys de Munt.

El Noia Freixenet ha aconseguit la classificació matemàtica per la Copa del Rei, a manca de dues jornades pel final de la primera volta, en superar diumenge l’Arenys de Munt amb una actuació molt sòlida (0-3). Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Reus contra l’Igualada, permet als sadurninencs escalar fins a la tercera posició de l’OK Lliga, que els hi donaria dret a ser al bombo dels caps de sèrie del torneig del KO.

Aleix Estaller va avançar als sadurninencs al minut 12. Vuit minuts després, Sergi Llorca, des del punt de penal, va aprofitar la pena màxima per perforar novament la porteria rival, anotant el 0-2 amb què s’arribaria al descans. La segona part va ser un monòleg negre i vermell. Nil Roca només va necessitar quatre minuts de la represa per ampliar distàncies amb el tercer gol. Humberto Mendes i Martí Casas haurien pogut engreixar el marcador al 38, però van topar amb el ferro de la porteria local.

El proper compromís del Noia serà aquest dissabte a l’Ateneu, on rebrà la visita del Caldes per tancar l’any. L’equip espera sumar la seva cinquena victòria consecutiva a la lliga.

Dos partits decisius

El Vendrell també va sumar tres punts el passat cap de setmana en derrotar 5 a 1 a l’Asturhoquei, una important victòria de cara a la classificació de la Copa. L’equip asturià va inaugurar el marcador al minut 7. Però, al mateix minut, Cristian Rodríguez va empatar. A partir d’aquí, els del Baix Penedès van dominar en tot moment. Abans del descans, dos gols de Jordi Ferrer i un de Roger Rocasalbas, ja van ampliar el marcador amb el 4-1. I a la represa, Edu Fernández va anotar el 5-1 definitiu des del punt de penal.

La victòria situa el Vendrell sisè a l’Ok Lliga. Si vol jugar la Copa, haurà de guanyar al Palafrugell aquest dissabte i obtenir un bon resultat amb el Girona el 7 de gener. I és que, Igualada i Girona el segueixen de ben a prop i esperen qualsevol ensopegada per prendre-li la plaça.