El Noia es proclama campió infantil d’Espanya amb una remuntada èpica

0
2518

Amb èpica. El CE Noia Freixenet s’ha proclamat campió estatal en categoria infantil, en remuntar el 0-2 inicial de la final davant del FC Barcelona i acabar imposant-se, a manca de 19’’, per 3-2.

L’equip de Sant Sadurní va viure un final de partit frenètic, després de començar perdent (1-0 a la mitja part i 2-0 al segon minut de la represa). Al minut 30 de partit Martí Gabarró va anotar de falta directa el gol que tornava a posar els sadurninencs dins del partit. Però passava el temps, passava el temps, i no arribava el segon. Fins que a l’últim minut va arribar el deliri. A manca de 37 segons per acabar el partit, Pere Urpí empatava el partit i la final, quan ja tot semblava dat i beneït. I a la següent jugada, vint segons després i quan només en faltaven 19 per acabar, Roger Monserrat feia embogir l’afecció penedesenca certificant la remuntada.

El Noia, de fet, ja havia estat l’únic equip que havia guanyat tots els partits de la primera fase d’un torneig disputat a Oviedo. Divendres al matí va guanyar 16-1 al Burgos; a la tarda, 5-4 al Compañía de María; i dissabte al matí, 5-2 a l’Irlandesas; a la tarda derrotava l’Oviedo 7-2 en semifinals, i s’enduia el torneig en la final de diumenge.

Aquest títol se suma al Campionat de Catalunya que ja va guanyar el Noia ara fa quinze dies a la pista del Flix, on també es va imposar al Barça a la final.