Noia i Vendrell s’acomiaden d’Europa amb el cap ben alt

0
1305

Els de Sant Sadurní cauen a vuitens de final de la CERS davant del Barcelos i els vendrellencs amb el Joventude de Viana.

El CE Noia Freixenet no tenia ben difícil. S’enfrontava al vigent campió de les darreres dues edicions de la CERS, el Barcelos portuguès, i en el partit de l’Ateneu només n’havia pogut treure un empat a un. Dissabte, en pista lusitana, els sadurninencs van donar la cara però van perdre 3-1 i van dir adeu a la competició. El partit va començar malament, amb un primer gol encaixat, i no es va redreçar fins a manca de 25” per la mitja part, quan Aleix Esteller va igualar el matx. A la represa els locals van tornar a marcar d’hora i el Noia sempre va anar a remolc, intentant-ho tot sense poder foradar més la porteria rival. Quan no faltaven ni cinc minuts per acabar, el Barcelos va fer el tercer i el somni es va acabar.

Pitjor ha estat encara la derrota del CE Vendrell, que partia d’una renda de 3-1 en el partit d’anada i a Portugal dissabte va encaixar un 4-1 que el deixa fora d’Europa. La clau va ser una primera part nefasta en què els locals es van situar 3-0. A més, els portuguesos van fer el quart al cap de pocs minuts de començar la segona part. Cristian Rodríguez va tornar a posar emoció al partit en fer el 4 a 1. I el Vendrell ho va intentar tot per almenys forçar la pròrroga. Fins i tot, en el darrer minut es va jugar amb cinc jugadors a la pista, sense porter, però el marcador ja no es va moure i el Vendrell s’acomiadava d’Europa, una setmana després de quedar-se també fora de la Copa del Rei.