Nou artistes internacionals fan una residència d’art entre vinyes a la masia Mas Palou, del Pla

0
131

Nou artistes vinguts de tres continents estan realitzant a la masia Mas Palou, del Pla del Penedès, la segona residència artística entre vinyes, que s’allargarà durant dues setmanes, del 10 al 22 de gener. Aquesta nova edició agafa el relleu de la que es va fer l’abril del 2021, amb la mateixa idea de construir un espai de creació descentralitzat en el qual l’art multidisciplinar i la col·lectivitat es retroalimentin.

L’estada aglutina artistes de disciplines tan diverses com l’art sonor i la performance gastronòmica, i culminarà en un esdeveniment el 22 de gener. La tria de les artistes, d’entre una allau de més de 80 propostes rebudes, ha anat a càrrec de les germanes Maria i Anna Vallès i Laura Calçada, escriptora i periodista especialitzada en art socialment compromès.

Formen part d’aquesta residència d’art a la masia Mas Palou, originària del segle XIV, la mezzo-soprano anglesa Rosie Middleton, el compositor i pianista xipriota Kyriakos Costa, la fotògrafa nord-americana Molly Steele, Jose Hopkins Brocq (investigador peruà sobre escriptura crítica i noves formes d’art), Silvana Hurtado Dianderas (artista d’art visual peruana), l’empordarnesa Yoyo Balagué (que combina ceràmica i pintura en entorns naturals), la colombiana Julia Nanda Bejarano López (compositora de música electroacústica), l’educadora índia i periodista especialitzada en migracions Lakshmi Sarah Eassey i la dibuixant barcelonina Gina Harster.

FER UN COMENTARI