La Carretera del Vi compta amb un nou servei per aconseguir més visitants i alhora treballar per una mobilitat sostenible. Es tracta d’un bus turístic que recorrerà la ruta i que permetrà als enoturistes visitar tots els cellers, museus i municipis que en formen part.

La iniciativa està especialment adreçada als visitants de la costa que vulguin conèixer els cellers i els atractius turístics dels diferents pobles que formen part de La Carretera del Vi i funcionarà tots els dimecres i dissabtes de 9.30 a 17.30 h fins a mitjans de setembre. El servei compta també amb un guia turístic (català, castellà i anglès) que anirà explicant, durant el trajecte, la història i els paisatges de l’antiga ruta que uneix les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf.

El bus turístic valdrà 18 euros per persona i tindrà parada fixa en tots els municipis de la wine road, mentre que les paredes a cellers es faran a demanda dels usuaris. El tiquet  s’ha de comprar on line a través d’Enoturisme Penedès, indicant el dia, hora i lloc on es pujarà al bus i les visites als cellers i als museus es pagaran directament a cada lloc.

Per a la presidenta de La Carretera del Vi, Mireia Tetas, aquest nou servei “permet oferir una opció de mobilitat molt més personalitzada. Incloure la possibilitat de tenir un guia durant el trajecte fa que l’experiència sigui molt més enriquidora i que els visitants coneguin la història de la ruta i el patrimoni de la zona”.

El bus turístic se suma, d’aquesta manera, al servei de carsharing de vehicles elèctrics impulsat també per La Carretera del Vi fa només uns mesos.

FER UN COMENTARI