Dimecres es va presentar, a la seu del Consell Comarcal del Garraf, la dotzena edició dels Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de Periodisme i Investigació Comarcal. Una iniciativa a través de la qual, l’ens comarcal fa un reconeixement al treball periodístic i d’investigació relacionat amb el Garraf, així com dona suport a aquelles persones que amb els seus treballs promocionen i donen a conèixer el territori.

Els premis mantenen el format de les darrers edicions. En els Eugeni Molero hi poden optar els treballs realitzats en modalitats de Periodisme Escrit, Audiovisual o Gràfic, publicats entre l’1 d’abril de 2017 i el 30 de març de 2019. Pel que fa als d’investigació Albert Virella, es poden presentar estudis, investigacions i treballs de recerca sobre aspectes socials, culturals, històrics, artístics, sociològics, etc. del Garraf. I igual que l’any passat, també incorporen una modalitat per premiar els treballs de recerca de batxillerat realitzats als instituts de la comarca.

La dotació total del premi és de 9.000 euros. La major part se l’emporta els Premis de Periodisme Eugeni Molero, amb 2.000 euros per cadascuna de les tres modalitats, mentre que els d’investigació Albert Virella en reparteixen 3.000 (2.000 per la modalitat d’investigació i 1.000 pels treballs de recerca al batxillerat).

El premi Eugeni Molero es convoca des de l’any 1992 i l’any 2014 s’hi incorporen els Premis d’Investigació Albert Virella i Bloda.

FER UN COMENTARI