Noves direccions, limitació de circulació i càmeres de vigilància a nucli antic de Calafell

0
238

Aquesta setmana ha començat la implantació de noves direccions de circulació al nucli del Poble, coincidint amb la imminent finalització de les treballs del carrer Jesús. Unes obres que s’han prolongat més del previst pel retard de la companyia Endesa de fer les connexions de la xarxa elèctrica. Amb l’objectiu de fer una mobilitat a peu més segura pels carrers del nucli antic, prioritzant el pas de vianants, l’Ajuntament ha decidit tancar al trànsit per les tardes la plaça Catalunya, el carrer Principal fins a Marquès de Samà; també Marquès de Samà, el tram del carrer Jesús entre Samà i Bisbe Català; el carrer Església i la plaça de la Constitució.

Així mateix, només podrà circular el veïnat pels carrers Bisbe Català, Torredembarra i, als matins, el carrer Església i el carrer Principal en els trams de davant i darrer la plaça Catalunya. També el carrer Manuel Soler.

De canvis de sentit de circulació n’hi ha uns quants: el carrer Jesús (des de l’entrada al poble en direcció a mar) és el principal, també de baixada el carrer Ventura Gassol, de pujada els carrers de les Eres, del Pou i de Mar, entre altres.

Amb aquests canvis, l’Ajuntament vol eliminar punts negres d’accidents en llocs com la cruïlla de l’estanc (cantonada dels carrers Marquès de Samà i Principal) i la sortida del carrer de les Eres a la rambla Mossèn Jaume Tobella.

Una altra mesura ha estat fer control de càmeres  a les zones d’accés només per a veïns i en cruïlles conflictives, com són a la confluència de rambla Mn. Jaume Tobella amb carrer Torredembarra i en tres punts del carrer Jesús: amb Villarroel, amb Bisbe Català i amb Marquès de Samà.

Reduir la velocitat a tot el nucli del Poble (zona 30), fer les places de vianants a les tardes i eliminar aparcament als carrers que s’han renovat són altres des accions dutes a terme a Calafell.

FER UN COMENTARI