Nowa Reggae, Tingladu i FME de Vilanova faran tests d’antígens i el públic podrà estar dret

0
552
Foto: El Tingladu

Els tres festivals que en els propers caps de setmana s’han de celebrar a Vilanova i la Geltrú també faran un test d’antígens a tots els assistents, els concerts es podran seguir a peu dret i se separara el recinte en dos espais diferenciats. D’una banda, la zona de concerts on serà obligatòria la mascareta i no es podrà consumir cap beguda i, de l’altra, la zona de barres on sí que es podrà estar sense mascareta, però només quan s’estigui bevent a les taules i cadires que s’instal·laran. Només podrà evitar el test d’antígens les persones que estiguin vacunades amb la pauta completa.

Aquest format serà igual per als tres festivals, El Tingladu, Nowa Reggae i Festa Major d’Entitats, que han treballat de forma conjunta amb l’ajuntament per fer possible la seva celebració. Tots tres certàmens es faran a la zona esportiva de la capital del Garraf per facilitar la logística. En una roda de premsa per presentar les novetats, els organitzadors han anunciat que també amplien l’aforament fins a les 2000 persones cada dia i l’horari de finalització s’allarga fins a les 3 de la matinada. En els dies vinents cada festival farà públic els horaris en què actuaran cada grup.

De moment, organització i ajuntament estan treballant colze a colze per definir quin serà el protocol que se seguirà per fer els testos d’antígens i en quines hores i recinte es faran. Sí que han avançat que un cop dins del festival, el públic es trobarà dos espais diferents, cadascun amb el seu respectiu control d’accés. A la zona de concerts no es podrà entrar amb cap beguda i es podrà estar a peu dret amb la mascareta posada tota l’estona. Quan es vulgui consumir, s’haurà de sortir de la zona de concerts i passar el control a la zona de barres on sí que es podrà estar sense mascareta sempre que no s’estigui demanant la beguda.

En aquest sentit els organitzadors en bloc han fet una crida a la responsabilitat de tothom i han demanat al públic que segueixi en tot moment les mesures. “Hi haurà molta seguretat, però cal una feina conjunta entre públic i organització”, han explicat.

El primer dels festivals és el Nowa Reggae, els dies 16 i 17 de juliol, amb els concerts de Green Valley i Jazz Woman. Pel que fa al Tingladu, que compta amb les actuacions de Mishima, Oques Grasses, Judit Nederman i Zoo, entre d’altres s’ha de celebrar del 22 al 24 de juliol. L’últim festival serà la Festa Major d’Entitats amb Els Pets, Ginestà, Ptazeta i més l’últim cap de setmana del mes de juliol.

FER UN COMENTARI