Divendres l’Ajuntament de Cunit va retirar les tanques que impedien el pas pel nou tram del Passeig Marítim. Les obres estan gairebé enllestides i feia dies que, malgrat no autoritzar-ho, molts passejants ja hi circulaven, per això des del consistori es va demanar autorització al Ministeri de Medi Ambient, responsable de la intervenció, per obrir l’accés.

Les obres van començar a finals de gener i s’han allargat dos mesos més dels previstos inicialment. Amb un pressupost d’1,1 milions d’euros s’han construït 300 metres nous de passeig en el tram que encara no en tenia, a l’alçada del càmping, entre els carrers Francesc Macià i la carrerada de Santa Coloma. El passeig s’ha dotat d’un carril bici que enllaça amb la resta de la façana marítima, zones verdes, mobiliari urbà i un espai de jocs infantils. També s’ha dut a terme una regeneració dunar de la sorra i s’ha reservat un espai perquè l’Ajuntament construeixi una recreació històrica d’un dels búnquers que existia a Cunit durant la Guerra Civil.

Amb l’ampliació del Passeig Marítim s’ha guanyat també una plaça, just al principi del carrer Francesc Macià, a l’altura de l’Oficina de Turisme, en la qual l’Ajuntament ha instal·lat senyalització per prohibir aparcar.

FER UN COMENTARI