Obert el registre per beneficiar-se dels descomptes a la C-32 a partir del setembre

0
1059
Foto: ACN - GemmaSanchez.

La Generalitat de Catalunya ha informat que Abertis ja ha obert el període de registre per als conductors que vulguin beneficiar-se dels nous descomptes al peatge de la C-32 que entren es començaran a aplicar a partir del pròxim 1 de setembre.

Per poder optar als descomptes cal que els usuaris facin el trajecte en cotxe -les motos estan excloses-, de dilluns a divendres no festius i amb anada i tornada el mateix dia i des del mateix origen i destí. El descompte només s’aplicarà als conductors que paguin el peatge ViaT o l’Aplicació mòbil AWAI. En concret, el descompte serà del 40% en el tram entre Castelldefels i Sitges –peatge de Vallcarca- i del 70% en el tram entre Sitges i el Vendrell –barrera de Cubelles-.

D’aquesta manera, si el peatge de Vallcarca costa 6,89 euros, amb la bonificació els veïns del Baix Penedès en pagaran 4,13. Pel que fa al de Cubelles, el cost és de 4,11 euros, mentre que amb el 70% de bonificació quedarà amb 1,23 euros. Els usuaris de cotxes poc contaminants, elèctrics o que portin més de tres passatgers podran arribar al 75% de descompte en cada peatge.

Tota la informació dels descomptes i l’accés al formulari de registre es pot trobar a la pàgina web d’autopistas. 

FER UN COMENTARI