Olèrdola crea un joc virtual per conèixer el patrimoni local 

0
158

A partir d’aquest estiu l’Ajuntament d’Olèrdola dóna l’oportunitat de conèixer el patrimoni local a través d’un joc virtual. Es tracta de Vestigis d’Olèrdola, un joc inspirat en els còmics històrics que en els darrers anys s’han publicat sobre el municipi i que a través de 5 rutes expliquen els punts d’interès d’Olèrdola. Aquests punts són Moja, Sant Pere Molanta, Viladellops i el turó d’Olèrdola, amb el Pla dels Albats com a epicentre.

Quan segueixen aquests itineraris, els usuaris han d’anar responent preguntes, enigmes i proves per aconseguir recompenses que permeten conèixer el paisatge, restes d’esglésies, cases i cellers medievals i necròpolis. El joc està pensat per gaudir-lo en família i l’itinerari més llarg té una durada de dues hores, tot i que hi ha l’opció de guardar les rutes si no es volen fer totes en un dia.

La informació del joc també està disponible en format mapa-guia que es pot descarregar del web o que es pot demanar al punt d’informació d’Olèrdola. Per poder començar a jugar només cal entrar a la pàgina web vestigis.cat.

FER UN COMENTARI