Les obres del passeig per a vianants i bicicletes que connectarà el carrer de Guardiola i el balcó de les Clotes per darrere el cementiri es preveu que estiguin acabades al setembre. Així ho va anunciar divendres de la setmana passada el regidor de Territori i Medi Ambient, Josep M. Martí, en una visita que va realitzar a les obres, acompanyat per Antonio Díaz i Patro Recober, presidents de les associacions de veïns de l’Espirall i les Clotes, els dos barris que enllaçarà aquest nou vial.

El nou itinerari, de 240 m de llargada i 2,5 m d’amplada, tindrà un paviment de formigó raspallat de color marró, enllumenat i arbrat. També contemplarà una nova zona d’esbarjo per a gossos de 3.000 m2 que serà la més gran que hi ha a Vilafranca.

Durant la visita Martí va explicar que l’actuació s’emmarca en un conjunt de mesures per “endreçar paisatgísticament els entorns de Vilafranca i connectar barris i municipis”, entre les quals també destaca la construcció d’un itinerari de vianants i bicicletes entre Vilafranca i Moja, que farà properament la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI