El Patí Vilafranca es cruspeix el campió de la CERS

0
1560

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi va viure una altra gran nit d’hoquei patins dissabte a la Poliesportiva vilafranquina, en derrotar el vigent campió de la Copa de la CERS, el totpoderós OC Barcelos, per 3-2, en l’anada de quarts de final de la competició europea. En un pavelló que presentava la millor entrada de la temporada, a la vora del miler d’espectadors, el Patí va fer fruir els afeccionats i els va regalar una victòria que ho deixa tot obert de cara al partit de tornada a terres portugueses, l’11 de març. Superar l’eliminatòria, amb la tornada en camp portuguès, és tota una quimera, però de moment el Vilafranca ha colpejat primer.

El Patí Vilafranca va fer un partidàs. Va sortir a totes, va dominar el joc, va estar bé en defensa i incisiu en atac, marcant un ritme alt que, no obstant, no va donar fruits. En canvi, a 4 minuts pel descans, una discutida targeta blava a Jordi Galan va permetre els visitants avançar-se de falta directa.

La segona part va ser de les que fan afició, amb uns minuts inicials bojos en què, entre els minuts 6 i 8, el Vilafranca va capgirar el marcador i es va situar 3-1, amb gols de Joan Vàzquez, que venint des de darrera la porteria va aixecar la bola per posar-la lluny del porter; Rubén Fernández en una mitja volta des de el vèrtex de l’àrea: i Joan Vàzquez novament aprofitant una assistència de Fernández per desviar la bola al fons la porteria. La llàstima és que un minut després, el Barcelos va posar setge a la porteria d’Arellano i va marcar el segon. A partir d’aquí, ocasions per a tots dos equips, però ja no es va moure el marcador.