Pedro Campos és elegit candidat a l’alcaldia de Sant Sadurní pel PSC

0
381
La senadora socialista Eva Granados i l’exalcaldessa Susanna Mérida fan costat a Pedro Campos.

L’assemblea local del PSC de Sant Sadurní va escollir divendres el regidor Pedro Campos com a candidat a l’alcaldia a les eleccions de 2023, agafant el relleu de l’exalcaldessa Susanna Mérida. Durant el seu parlament, Campos va dir que “tenim moltes opcions de tornar a governar a la vila”, un fet que no es dona des del juny de 2014, quan ERC va trencar el pacte de govern que tenia amb el PSC i a través d’una moció de censura va treure els socialistes del govern i es va instaurar un govern bicolor que, amb canvis de sigles, segueix vigent.

La primera secretària del PSC sadurninenc Susanna Mérida recorda que “els darrers resultats electorals van situar el PSC a solament 14 vots de ser el segon partit més votat a la vila” i està convençuda que amb Campos “s’obren noves possibilitats per recuperar l’alcaldia”.

El nou candidat té 57 anys, és casat, té un fill i ben aviat serà avi. És enòleg de professió i treballa com a director tècnic i cap d’enologia a unes caves de l’Alt Penedès. És actualment el president degà de l’Associació Catalana i Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya. Va ser fundador de l’Associació de Veïns del Barri Vilarnau, vocal de la junta del CE Noia i de l’Ateneu Agrícola, és soci de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera i exjugador i soci de la Unió Esportiva Sant Sadurní.

A l’assemblea del dia 27, Campos va estar acompanyat per l’exalcalde Marcel Gabarró, pel primer secretari de la Federació del PSC de l’Alt Penedès-Garraf i diputat Juan Luís Ruíz i per la senadora socialista Eva Granados, entre altres.

FER UN COMENTARI