Pere Varias posa fi a la seva etapa de cinc anys al capdavant del Noia

0
332
Pere Varias, donant instruccions als jugadors durant un temps mort, en foto d'arxiu (foto: CE Noia)

Pere Varias ha fet aquest matí una roda de premsa virtual de valoració de les cinc temporades que ha estat com a entrenador del CE Noia, que se suma a les quinze que hi va ser com a jugador. Tot han estat agraïments per part del míster, per qui ha estat “un honor” i un “somni acomplert” liderar el club de la seva vila. I no descarta tornar més endavant. En aquest sentit, el president Ferran Andreu li ha deixat les “portes obertes”.

Per a Varias, tres temporades en un equip és l’ideal (una de presentació, una d’evolució i una amb resultats), i n’ha fet cinc, en part perquè com que cada temporada hi ha hagut una mitjana de tres canvis a la plantilla, l’equip ha seguit il·lusionat i competitiu. Ara deixarà el Noia (quan acabi la temporada) estant classificat per a quarts de final de la Lliga Europea i entre els quatre primers de l’OK Lliga, i li dol no poder acabar per l’aturada de la covid-19, ja que les perspectives eren bones i ambicionava un títol que hauria estat “la cirereta” a la seva trajectòria. La seva proposta seria acabar la lliga, ni que fos al juliol, i també la lliga europea, encara que fos al setembre i ja no estigués assegut a la banqueta de l’Ateneu de Sant Sadurní.

El seu repte personal, un cop anunciada la seva marxa, per bé que no tenir equip per la propera temporada, seria poder entrenar un equip “professional”, amb dedicació exclusiva, i poder competir entre els millors d’Europa: “sentir-me professional, veure fins on pots arribar”. Amb tot, per a Varias, i així també ho ha reconegut Andreu, el treball que fa el Noia és 100% professional, malgrat no tenir aquesta dedicació exclusiva.

FER UN COMENTARI