Els petits elaboradors de cava es reivindiquen amb una mostra dedicada als Grans Reserva

0
1249
Xavier Nadal brindant amb l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, en l’acte de presentació de la mostra.

El conjunt monumental d’Olèrdola acollirà el 21 d’octubre Experiència Gran Reserva, un esdeveniment que neix amb l’objectiu de promocionar els caves Gran Reserva elaborats per petites i mitjanes empreses del territori. La mostra, promoguda per PIMECAVA, és la primera dedicada exclusivament als Gran Reserva, caves amb una criança en ampolla superior als 30 mesos i elaboratas amb l’ús de tècniques artesanals.

Segons el president de PIMECAVA, Xavier Nadal, la mostra està dirigida a professionals i a públic final amb la voluntat d’ampliar el coneixement d’aquests caves, potenciar-ne el seu consum i reforçar-ne la percepció de qualitat.

La mostra, que obrirà d’11 a 14.30 h i de 16 a 19.30 h, es complementarà amb una oferta gastronòmica variada, que inclourà petits platets de productes locals, i oferirà la possibilitat de visitar les restes arqueològiques del conjunt monumental on al llarg de la història han viscut diverses comunitats, moltes de les quals lligades a la viticultura.

L’escenari, de fet, no ha estat escollit per casualitat. I és que, tal com ha explicat Nadal, és un enclavament que, per la seva situació estratègica, permet gaudir del paisatge de vinyes i explicar visualment als assistents on neixen els caves que podran tastar.

El preu per accedir a la mostra serà de 18 euros i permetrà degustar tots els caves que s’hi exposin, un total de 120 referències. Els dies previs, diverses botigues especialitzades i restaurants distribuiran vals de descompte de 6 euros. El tiquet d’entrada també inclourà un descompte de 3 euros per a l’adquisició de qualsevol cava present a la mostra.

FER UN COMENTARI