Pinnae convoca el tercer Concurs de Microrelats de Sant Jordi

0
316

La Fundació Pinnae impulsa per tercer any consecutiu el Concurs de Microrelats de Sant Jordi, dirigit a alumnes de primària de les escoles de l’Alt i Baix Penedès. El concurs té dues categories: Dracs/Víbries, per alumnes de 7 a 9 anys, i Cavallers/Donzelles, per alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica és lliure (però que faci referència a la diada de Sant Jordi), s’han de presentar en llengua catalana i han de tenir entre 200 i 250 paraules per relat.

El primer Concurs de Microrelats va sorgir d’una situació excepcional, durant el confinament total de 2020, i Pinnae hi ha donat continuïtat amb l’objectiu de seguir estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els nens i nenes.

Els originals hauran de ser inèdits i els han de presentar a la pàgina web www.pinnae.cat/concursmicrorelats entre el 23 de març i el 23 d’abril i els resultats es donaran a conèixer el 4 de maig. Hi haurà un total de tres premis per categoria, valorats en total amb 640 euros, i tots els premis seran en format de material didàctic o educatiu mitjançant vals de compra.

FER UN COMENTARI