Pinnae lliura 3.000 euros del MusicVeu al Rebost Solidari

0
134

Dimecres va tenir lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca l’acte de lliurament del xec solidari de 3.052 euros que la Fundació Pinnae ha destinat a l’associació Ressò, que gestiona el Rebost Solidari de Vilafranca. Els diners provenen del taquillatge del festival MusicVeu, que enguany ha constat de deu actuacions i de 2.396 persones de públic, un 20% més que l’any passat. L’acte va comptar amb la presència de Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, com a entitat organitzadora del Festival, i de Manuel Medialdea, president de l’Associació Ressò de Vilafranca.

Amb set edicions realitzades, el festival MusicVeu ha reunit més d’11.000 persones de públic, amb més de 60 actuacions i ha aportat 15.448,30 euros solidaris a diferents entitats del territori. Les actuacions d’enguany han anat de febrer a agost i han anat combinant el seu espai principal, l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, amb altres espais cedits com són Cal Figarot, els jardins de caves Codorniu, el Casal de Vilafranca, la basílica de Santa Maria i les caves Rovellats de la Bleda.

Per la seva part, el banc d’aliments de l’Associació Ressò és una entitat sense ànim de lucre que ofereix aliments a les famílies en risc d’exclusió social de Vilafranca. Actualment disposa d’una quinzena de voluntaris diaris que sumen unes 150 persones al llarg del mes i que donen suport en les tasques logístiques de reposició de les caixes d’aliments. El Rebost Solidari atén mensualment unes 900 famílies de la vila. El 20% són infants i adolescents.

FER UN COMENTARI