La pista de gel de Vilafranca, tot un clàssic, tindrà enguany avet central

0
2189
Representants del Centre Vila, presentant la campanya de Nadal.

Aquest divendres s’inaugurarà a la rambla de Sant Francesc la pista de gel que cada any munta l’Associació Centre Vila com a gran reclam de la campanya nadalenca. Uns pista que l’any passat va atreure 14.000 patinadors i que enguany tindrà com a novetat la col·locació al mig d’un avet de tres metres d’alçada, decorat amb ambientació nadalenca (en consonància amb la decoració de carrers), que ajudarà a fer ambient i també a la seguretat. “Els patinadors tindran un circuit més circular, que evitarà que els nens es creuïn i donin cops”, ha dit Fèlix Hill, president del Centre Vila.

La pista s’inaugurarà a les 6 de la tarda i estarà oberta fins al 5 de gener al migdia. Obrirà cada dia excepte els dies 4, 5 i 25 de gener i 1 de desembre, en horari de matí i tarda (fins les 8 els dies d’obertura d’escola, fins les 9 la resta de dies), amb matins dels dies feiners reservats a escoles i entitats socials. A més, els dies 22 i 30 es col·laborarà amb l’Espiga i amb Ampert.

D’altra banda, les botigues del Centre Vila que ajuden a pagar els llums de Nadal (210) enguany tindran un avet a l’entrada, similar al de la pista, per donar unitat a la imatge de la campanya.

També es repetirà l’escenificació de diversos quadres del Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles pels carrers del centre el dissabte de Fira del Gall, de 5 a 8 de la tarda. El dijous 28 de desembre hi haurà a la rambla inflables, activitats esportives i tallers infantils, al preu d’un euro. I en endavant, els comerços del Centre Vila unificaran els horaris de tancament dels dies 24 i 31 de desembre, a les 7 de la tarda, amb la possibilitat d’allargar l’horari al matí o no tancar al migdia.

FER UN COMENTARI