L’associació de comerciants Centre Vila portarà a Vilafranca per 13è any la pista de gel com a atractiu principal de la seva campanya de Nadal. S’inaugurarà demà dissabte a 2/4 de 6 de la tarda, a la rambla de Sant Francesc, un any més estarà coberta i tindrà les mateixes dimensions de la de l’any passat.

Enguany, com a novetat, els clients de les botigues del Centre Vila que hi patinin ho faran sota il·luminació nadalenca, de manera que la pista contribuirà a la decoració de Nadal dels carrers. Una altra novetat és que la pista no estarà oberta fins a Reis, sinó que ho estarà fins al 3 de gener, a petició de l’Ajuntament, per tal de no perjudicar durant més temps els paradistes del mercat dels dissabtes.
Com cada any, es podrà patinar a la pista durant sessions de mitja hora, aportant els vals que oferiran les botigues a canvi de les compres que s’hi facin (cal, això sí, llogar els patins, al preu de quatre euros). El Centre Vila espera, si més no, igualar els 14.000 patinadors de l’any passat.

Un mannequin challenge
Entre les activitats relacionades amb la pista que els comerciants de Vilafranca organitzaran hi ha un berenar solidari a benefici de la Fundació l’Espiga, el 23 de desembre; el mateix dia, però d’11 a 1 de la nit, una patinada nocturna en col·laboració amb la sala 1876 Casino Club, on es podrà entrar amb el tiquet de la pista; un mannequin challenge a la mateixa pista, el 8 de desembre a 2/4 de 8 de la tarda; i l’endemà del tancament a la pista, el 4 de gener, la rambla estarà plena d’inflables i activitats lúdiques i esportives per a la canalla. D’altra banda, el Centre Vila sortejarà el 2 de gener 500 euros en targetes regal entre tots els clients que durant el mes de desembre hagin emprat la targeta de fidelització.

Acostar la Fira del Gall
Finalment, atenent a la reivindicació de cada any del Centre Vila, d’enllaçar la Fira del Gall amb l’activitat comercial, l’Ajuntament ha accedit fer enguany una prova-pilot: la fira d’artesans començarà al tram ample del carrer Oriol. A més, el primer dels cinc que interpretarà pel Centre el Pessebre Vivent de les Gunyoles, es farà davant l’oficina d’Hisenda.

FER UN COMENTARI