OXO Flip & Fold Omelet Turner

Fer una truita sembla una futilesa, tothom s’hi veu amb cor, però… ailàs!
De tot s’atreveixen a dir-ne truites! Una bona truita ha de quedar perfectament plegada, simètrica i plana. No s’hi valen aquella mena de botifarrons boteruts, ni tampoc la descomposició de la truita en pedaços. Aconseguir una truita perfecta no és fàcil i requereix pràctica, habilitat i una bona paella antiadherent.

Si sou dels que ni amb la millor paella del món mundial ho aconseguiu, plantegeu-vos comprar aquesta mena de ganivet-espàtula. Els seus inventors diuen que l’han creat expressament per fer truites. Té un mànec semblant a un ganivet, la forma de l’espàtula es veu que és ideal per adaptar-se als costats de la paella i la seva amplada fa que sigui molt fàcil anar plegant la truita. Com ho veieu? 9 euros l’espàtula gran i 7 la petita.

 

 

FER UN COMENTARI