La plataforma pro-centre cívic a l’Espirall es reuneix amb l’alcalde de Vilafranca

0
1080

La Plataforma Gent del Barri informa que la setmana passada es va reunir amb l’alcalde Pere Regull, més de tres mesos després d’haver-li lliurat 900 firmes a favor de la construcció d’un centre cívic a l’Espirall, i tot just quan han començat les obres de remodelació dels locals municipals de la plaça Doctor Bonet, però que no inclouen l’anunciat centre cívic.

L’Ajuntament va acceptar la proposta veïnal de participar en l’ús que es vol fer d’aquests espais municipals, però sense concretar el com. Va quedar sobre la taula la proposta de contractar un professional que fes de dinamitzador social dels espais del barri.

La Plataforma sosté que cal un centre cívic per facilitar l’intercanvi cultural, donar suport als infants sense recursos em horari extraescolar, per disposar d’un espai de lectura, d’un casal d’avis em bones condicions. També demana millorar els espais de joc a les places i obrir la pista de l’escola Pau Boada i els patis de les escoles.

L’alcalde va reiterar la necessitat d’un centre cívic a l’Espirall i es va obrir a la possibilitat de que quan la Generalitat faci efectiu els diners que ha de pagar corresponents a la Llei de Barris, aquest projecte es vagi ampliant.

FER UN COMENTARI