Pluja de medalles penedesenques a la final femenina de Catalunya d’atletisme de promoció

1
2197
Soriano, Weber i Miret, tres de les vuit medallistes.

Atletes de l’Esportiu Penedès va aconseguir uns resultats espectaculars a la final de Catalunya de promoció femenina disputada a Lleida el passat cap de setmana: un total de vuit medalles (tres de les quals, d’or) i set rècords comarcals de l’Alt Penedès. Els tres títols de campiones de Catalunya van ser per a Jazmín Romeu als 80 metres llisos, amb un crono de 10’’ 22 que, a més, li permetia batre l’antic rècord comarcal que tenia Lucia Barrio des de 1991. El segon on va ser per a Berta Soriano en llançament de pes, que fulminava de nou el rècord comarcal en deixar-lo en 12,58 metres. I el tercer or va ser per a Blanca Weber al salt de llargada, amb un salt de 5,08 metres.

Les medalles de plata van ser també per dues atletes que havien assolit l’or, com són Jazmín Romeu al llançament de disc, amb un millor tir de 26,71 metres que supera per un únic centímetre el rècord comarcal de la Georgina Painous, i Berta Soriano al llançament de martell (41,02 metres, que superaven el rècord comarcal que fins ara a mans de Gemma Florentín).

Les medalles de bronze van ser per a Pol García als 220 metres tanques (nou rècord comarcal amb 32,87 metres), Salma Rodríguez als 60 metres llisos benjamí (també nou rècord comarcal amb 9’’ 40) i Foix Miret al salt de llargada.

També són destacables, encara que sense metall, els rècords comarcals d’Ángel Ansah en 60 metres llisos (8’’ 73).

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI