Podi per Calafell al Campionat de Catalunya de Triatló de Muntanya

0
265
Foto: Escola de Triatló Vilarenc Aqua de Calafell.

La capital de la Noguera, ha estat un any més la seu del campionat de Catalunya de la modalitat de Triatló de Muntanya. La prova, organitzada pel club Pedala.cat de Balaguer, va acollir a una cinquantena de joves triatletes de les categories infantil, cadet i juvenil de tot Catalunya.

L’Escola de Triatló Vilarenc Aqua de Calafell ha estat present al Campionat català de Triatló amb dos de les seves integrants femenines en categoria infantil i cadet, i ho ha fet obtenint un excel·lent resultat. En infantil, Nayara Da Silva va pujar al pòdium com tercera classificada absoluta de la prova i de Catalunya i, en cadet, Mar Ortega va obtenir una molt meritòria quarta posició. Les calafellenques van demostrar una gran adaptació al terreny i a un recorregut on van haver de nedar al riu Segre, pedalar entre senders i pistes de muntanya i carregar la bicicleta a l’espatlla per acabar fent la cursa a peu per un circuit irregular i majoritàriament d’herba.

Aquesta prova està emmarcada en el programa Jove Triatleta Complet de la Federació Catalana de Triatló i compta al llarg de la temporada amb diversos esdeveniments puntuables, des de duatlons de carretera i muntanya, passant pels triatlons convencionals, aquatlons o aquest primer triatló de muntanya. L’objectiu d’aquest programa és introduir de manera progressiva a l’alta competició als joves triatletes.

Així doncs, les dues participants de l’escola de triatló de Calafell van posar el punt i final a un mes d’agost ple de proves i entrenaments amb dos excel·lents resultats; un pòdium i un quart lloc. La propera cita competitiva del programa Jove Triatleta Complet serà el proper 12 de setembre a Vilanova i la Geltrú.

FER UN COMENTARI