La imatge gràfica de la Festa Major de Santa Anna 2017 anirà a càrrec de la vendrellenca Anna Ortiz Padró, que ha presentat una proposta que s’ha imposat en el procés de selecció adreçat a professionals del disseny i la publicitat. Padró, de 24 anys, és dissenyadora gràfica i il·lustradora i actualment estudia Animació i 3D.

La seleccionada, que s’endurà 3.000 euros, haurà de realitzar tots els elements comunicatius que la Festa Major requereix, com el programa de mà, les banderoles, les adaptacions gràfiques per a xarxes socials, els bàners, el marxandatge etc… Dilluns es va presentar el logotip i el proper 23 d’abril es farà públic el cartell al punt d’informació dels Administradors, que estarà instal·lat al centre de la vila amb motiu de Sant Jordi.

logotip_trestintes
En el concurs s’han presentat un total de 12 projectes, 8 dels quals sorgits de la comarca del Baix Penedès. La resta de propostes provenen del Garraf, el Vallès Occidental i l’Alt Penedès.

El jurat que ha fet la selección estaba forma per Ton Barnadas, fotògraf; Joan Molinas, estudiant d’Enginyeria Informàtica, desenvolupador iOS i emprenedor; Gemma Urgell, periodista, consultora en comunicació i estratègia web i codirectora de Surtdecasa Penedès, i els Administradors de Santa Anna. Els tres professionals comptaven un vot cadascun i els administradors comptaven tres vots.

FER UN COMENTARI