Es presenta la Temporada amb 35 espectacles de gener a juny

0
655

La guia d’espectacles culturals aglutina tota l’oferta musical i teatral dels diferents equipaments del Vendrell

Aquesta setmana s’ha presentat una nova edició de la guia Temporada, que recull tots els espectacles que es programaran de gener a juny als principals equipaments culturals del Vendrell (Teatre Àngel Guimerà, Auditori Pau Casals i Auditori del Tívoli). A més també inclou la programació de l’Orgue del Vendrell, el calendari de representacions d’Els pastorets del Vendrell i d’Els pastorets infantils, així com les exposicions previstes a la Sala del Portal del Pardo i al Museu Deu.

Aquesta publicació va editar-se per primera vegada l’any passat. Segons els programadors dels espais assenyalats, el balanç ha estat positiu i consideren que el treball conjunt ha revertit en un augment i una diversificació del públic. Justament, per aconseguir atreure el màxim de públic, s’ha creat un programa eclèctic amb propostes per a tots els públics i qualsevol perfil d’espectadors.

Propostes musicals de pes

La música ocuparà un lloc important aquest primer semestre del 2018 dins el calendari cultural del Vendrell. Hi haurà sis concerts de jazz (pràcticament tots a l’Auditori Pau Casals), entre els quals destaquen la Barcelona Big Blues Band Feat i el saxofonista Dani Nel·lo, el dissabte 20 de gener, o la bandleader, compositora, arranjador i contrabaixista Giula Valle, que actuarà el 14 d’abril per presentar el seu ensemble.

L’Auditori Pau Casals, com és habitual, també acollirà el cicle Joves Intèrprets, que té per objectiu difondre la tasca d’escoles i conservatoris de música de la demarcació. Aquest primer semestre de l’any passaran per Sant Salvador el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, el de Vila-seca i el de Cervera, i tancarà el cicle l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

A més d’aquestes propostes, també destaquen els concerts del cantautor Xarim Aresté, que el 17 de març presentarà a l’Auditori del Tívoli el seu darrer treball, i la soprano Núria Vilà, que, acompanyada per la pianista Bertra Brull, interpretarà compositors com Toldrà, Mompou, Mozart, Puccini o Dvorak.

En el gènere teatral, s’han programat quatre espectacles destinats a públics molt diferents. Una de les propostes més esbojarrades arribarà de la mà de The Chanclettes, el 24 de febrer, que presentaran #DPutuCool; l’11 de març serà Lolita Flores i Luis Mottola els que representaran Prefiero que seamos amigos, mentre que el 7 d’abril es programarà el thriller Sota la catifa, produït pel Teatre Gaudí. A banda de teatre, el 4 de maig, a l’Auditori del Tívoli es projectarà la pel·lícula Maria Rosa, de Cecil B. De Mille, amb música interpretada en directe per músics de l’Institut del Teatre.

Per al públic familiar

De gener a juny s’han programat quatre espectacles de diferents disciplines adreçats al públic familiar. Destaca especialment la companyia The Penguins, que el 18 de març presentarà a l’Auditori del Tívoli el seu nou xou, 54-46 Reggae per a Xics Ràdio, o bé la proposta Cinemúsica, adreçada a infants de 6 mesos a 4 anys, i que és un homenatge al cinema mut amb música en directe.

 

FER UN COMENTARI