Presentada la nova plantilla del CE Vendrell, aspirant a tornar a l’OK Lliga

0
737
Equip del CE Vendrell de la temporada 2019/20.

Dimecres va tenir lloc l’acte de presentació de la plantilla del CE Vendrell, que enguany ha descendit a l’OK Plata i que aspira a tornar a l’OK Lliga d’hoquei patins. L’equip continuarà sota la direcció de Lluís Delriu, que va agafar-ne les regnes a mitja temporada passada, i el seu equip tècnic (el preparador físic David Vallecillos, la fisioterapeuta Fàtima Sultan i l’auxiliar Quim Tomàs). També incorpora Xavi Ferrer a l’staf.

Respecte a la temporada anterior, continuen Emanuel Necchi, Xavi Crespo, Gerard Miquel, Iker Casado, David Lecha, Aleix Cid i Ot Arbós (porter), i s’incorporen el vendrellenc Lluís Ferrer –procedent del Vilafranca–, Curro Fernández i Álvaro Shehda (porter), tots dos procedents de l’Alcobendas, i Jan Escala, que ve del Reus. Han estat baixa el porter Gerard Camps, Jordi Ferrer, Pablo Nájera, Guido Pellizzari i Joan Lluís Mudarra.

La presentació de la renovada plantilla es va fer a les instal·lacions del Pavelló del CE Vendrell, i van aprofitar per fer-s’hi una foto de grup (tot seguit se’n van fer una altra a la plaça Nova, davant l’escultura de Pau Casals).

FER UN COMENTARI