Aquesta setmana el quintet administrador de la Festa Major de Vilafranca ha donat a conèixer les propostes teatrals que es programaran en el marc de la més típica.

El Casal Popular i la Xarxa d’Espectacles Infantils i Familiars són els encarregats d’organitzar el Rodaplaces, el dia 2 de setembre. Cinc companyies de diferents disciplines artístiques participaran en aquesta setena edició. Quatre dels cinc artistes oferiran dos passis de 25 minuts cadascun en diferents emplaçaments del centre de la vila a partir de les sis de la tarda. Això permetrà als més petits rodar per les places per poder-los veure. El punt final es posarà a quarts de vuit de la tarda a la plaça de la vila amb un espectacle d’animació final a càrrec de Roger Canals. Els altres artistes que enguany seran al Rodaplaces seran Màgic Raul, la contacontes Mònica Torra, la companyia de circ Katapulta i els titelles de Caneló Show.

La 28a Mostra d’Espectacles al Carrer tindrà lloc la nit del 29 al 30 d’agost i enguany comptarà amb la participació de quatre companyies: el malabarista i comediant Mr. Arlet, l’espectacle itinerant Zeepelin, la dansa dels clowns Ye Orbayu i les acrobàcies de la Companyia Acrobatistes de l’escola La Vertical de Vilafranca. Tots els espectacles tindran lloc pels carrers del centre.

Vilafranca al món

El quintet administrador també va presentar també Vilafranca al món  un nou esdeveniment, que han concebut com una trobada de vilafranquins que habitualment viuen a l’estranger i que tornen a Vilafranca per Festa Major.  La trobada serà el 27 d’agost al Claustre de Sant Francesc. Per aconseguir la màxima difusió demanen que tots els interessats pengin fotos a Instagram amb l’etiqueta #johiseré.

Crida a la col·laboració

Pel que fa a la recaptació de fons, els administradors han anunciat que ja han assolit el 88% del pressupost i fan una crida perquè tothom que vulgui col·laborar s’informi a través del correu festamajordevilafranca@gmail.com

FER UN COMENTARI