Primers castells de vuit de l’any dels Castellers de Vilafranca

0
1301
3 de 8 dels verds (foto: Castellers de Vilafranca).

Els Castellers de Vilafranca han fet aquest migdia al seu local social, Cal Figarot, els primers castells de vuit de l’any. Després de portar tota la gamma alta de castells de set al Pla del Penedès i a Sant Cugat, en la tercera diada de l’any ja han aixecat el nivell amb la primera clàssica de vuit de l’any, i dos castells més de propina.

Ha estat dia d’estrenes, quatre de seguides, concretament. Han obert plaça amb el 9 de 7, han seguit amb el 3 de 8, per continuar amb la torre de 7 i, encara, com a propina, el 4 de 8 i un 3 de 7 per sota que ja han aixecat tres cops enguany. El vano de 5 ha posat punt i final a l’actuació. La propera cita important serà el 22 d’abril, el Dia del Graller, també a Vilafranca, a la plaça Sant Joan, diada en què l’any passat hi van fer el seu castell de nou més matiner.

A la diada de Cal Figarot també hi han actuat els Castellers d’Esparreguera, que han fet els 5 de 7, 4 de 7 amb agulla i 3 de 7, i els Castellers de Santpedor, que hi han portat tres castells de sis i han carregat el pilar de 5.

FER UN COMENTARI