Primers castells dels verds a San Francisco i a la Universitat de Berkeley

0
868
10 de 7 dels Castellers de Vilafranca al Civic Center.

Els Castellers de Vilafranca van marxar dilluns al migdia cap a San Francisco, on s’hi celebra la setmana catalana, i ja dimarts hi van aixecar els seus primers castells de set, tant al matí a la Universitat de Berkeley com a la tarda al Civic Center. Les 180 camises verdes que han viatjat a Califòrnia va començar la jornada amb una conferència a càrrec de l’excap de colla David Miret a la universitat i un breu taller de castells dins la sala. Tot seguit, al campus exterior hi van bastir castells com el vistós 10 de 7, que ja havien bastit en una diada a Cal Figarot al març i al Dia del Graller; el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7 i la torre de 7 amb figuereta a quarts. També van alçar el pilar de 5 i quatre pilars de 4 simultanis, en què les enxanetes van mostrar les banderes de Califòrnia, Catalunya, els Estats Units i l’estelada.

Quatre pilars de 4 al campus de la Universitat de Berkeley.

A la tarda, la delegació es va desplaçar davant l’Ajuntament de San Francisco, on va repetir els 10 de 7, torre de 7, 4 de 7 amb agulla i pilar de 5 amb l’estelada.

Avui dimecres, els verds tenen programada una actuació a casa d’un dels mecenes del viatge de la colla, a Marimar Estate, propietat del celler Torres, a la regió de Sonoma. A la tarda, aniran a fer castells a la Baker Beach, a San Francisco, a tocar del Golden Gate.

FER UN COMENTARI