Pro Penedès, Càritas i Ressò uneixen esforços per inserir laboralment persones d’alta vulnerabilitat

0
142
Signatura del conveni entre la Fundació Prop Penedès, Caàritas i l'associació Ressò

La Fundació Pro Penedès ha encetat aquest dilluns un nou projecte d’inserció laboral. Per primera vegada, l’entitat treballarà amb el col·lectiu de persones altament vulnerables, usuàries de Càritas i de l’Associació Ressò (Rebost Solidari), oferint-los formació i oportunitats laborals “per empoderar-les i brindar-los-hi una sortida socio-laboral”, explicava Gemma Sivill, directora de la fundació.

El projecte està adreçat a usuaris del Rebost Solidari de Vilafranca i de Càritas. Seran aquestes dues entitats les encarregades de detectar persones que s’hi puguin acollir, explicar-los el programa i derivar-les a la Fundació Pro Penedès, la qual s’encarregarà d’orientar-les, buscar un lloc de feina que els pugui escaure i, en cas de no trobar-n’hi cap, oferir-los formació per millorar la seva capacitació laboral.

Tant Ramon Carbonell, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, com Manel Medialdea, president de l’Associació Ressò, destacaven la importància de poder anar més enllà de la línia assistencialista i poder ampliar la xarxa d’oportunitats a oferir a les persones vulnerables.

Per tirar endavant aquest projecte la Fundació Pro Penedès compta amb el finançament de La Caixa.

FER UN COMENTARI