Com a pagesos que som, des dels nostre inicis, cuidem i cultivem la terra per oferir productes frescos -fruites, verdures i hortalisses- de qualitat genuïna i màxim sabor. I és que cuidar la terra forma part de la nostra raó de ser, per això ho fem des del respecte pel medi ambient i a través de tècniques i procediments amb un mínim impacte mediambiental i que ens garanteixin una producció i un desenvolupament sostenibles.
Actualment, comptem amb més de 1.600 hectàrees de camps de cultiu i arbres fruiters al llarg de l’Eix del Mediterrani des del Penedès, Terres de l’Ebre, Baix Llobregat, Maresme, Vallès, fins a Múrcia i Sòria, en els quals treballem d’acord amb els criteris de l’agricultura sostenible —amb l’IRTA i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural estem col·laborant per impulsar el nou segell d’agricultura sostenible— per reduir la petjada de CO2, la petjada hídrica i de consum energètic i maximitzar l’absorció de carboni.
Algunes de les accions que duem a terme als camps són la introducció i preservació dels insectes enemics naturals de les plagues, la captura massiva de la plaga i la confusió sexual amb feromones, el desherbat mecànic i maneig sostenible de les males herbes o l’ús de fongs beneficiosos (micorrizes) als conreus.
També apliquem alternatives de gestió eficient de l’aigua i controlem les necessitats de regs a través de sensors. Tanmateix, fomentem la fauna i la flora autòctones plantant i conservant marges florals que són el refugi dels insectes pol·linitzadors i enemics naturals de les plagues.
Finalment, fomentem l’economia circular, utilitzant únicament envasos reutilitzables o reciclables, apostem per la implementació exclusiva de bioplàstics als camps i evitem el malbaratament alimentari elaborant productes a base de verdures no aptes per consum en fresc i repartint excedents de les finques de Catalunya a diferents entitats solidàries.