Un projecte de l’institut Alt Penedès guanya el quart premi de Concurs de prototipus Siemens

0
2232

El dilluns 19 de juny es van lliurar a Madrid els premis de la novena edició del Concurs de prototipus d’automatització industrial convocat per l’empresa Siemens, en el qual el projecte presentat pels alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’automatització i robòtica industrial de l’institut Alt Penedès va quedar quart. Un nou èxit per a l’institut vilafranquí, que acumula quatre primers premis en aquest certamen, els dels tres darrers anys i també el de 2008.

Enguany l’institut havia presentant un projecte anomenat Coupage.net 4.0, en què la persona que ho desitgi pot fer-se al seu gust el tipus de vi que més li agradi, combinant diferents varietats de vins, formes d’ampolla, taps i etiquetes, tot des de casa seva, a través d’una pàgina web dissenyada exclusivament pel projecte.

A Madrid hi van arribar quatre finalistes, d’un total de 39 projectes presentats, molts d’ells presentats per universitats, escoles d’enginyeria i altres centres de formació professional. En aquesta ocasió van ser guardonats amb el quart premi del certamen dotat amb 2.500 euros en material de la gamma Simatic que s’utilitzarà per impartir les assignatures d’automatització i robòtica industrial, del cicle formatiu de grau superior.

FER UN COMENTARI