Propera recollida de brossa orgànica porta a porta en restaurants de Vilanova

0
971

L’Ajuntament de Vilanova posarà en marxa abans d’acabar l’any un nou servei de recollida porta a porta de la brossa orgànica en establiments comercials i restaurants, que són els que més en generen. Segons el regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat, Joan Giribet, treure la brossa orgànica dels contenidors “minimitzarà problemes de males olors i desbordaments dels contenidors de fracció orgànica que són d’us particular”. En les properes setmanes l’Ajuntament repartirà un centenar de contenidors de 90 litres de capacitat que “millorarà molt la recollida d’aquesta fracció i evitarà males olors, sobretot a l’estiu”.

El regidor Giribet també ha anunciat a les zones de les urbanitzacions periurbanes s’instal·laran sis caixes de recollida de residus de gran format que, juntament amb les ja existents, reforçaran els punts de recollida que ja hi ha, per tal d’evitar acumulacions de brossa al costat dels contenidors.

Finalment, el Consistori ha anunciat la col·locació d’una quarantena de contenidors per recollir les restes de poda en diferents barris de la ciutat i zones enjardinades, i que abans d’acabar l’any s’implantarà la recollida de mobles i voluminosos per barris (a cada barri li correspondrà un dia determinat).

FER UN COMENTARI