Prysmian cedeix l’Economat de Vilanova tres anys més

0
215

Aquest dimecres s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vilanova i l’empresa Prysmian per a la cessió gratuïta durant tres anys més (prorrogables) del local ubicat al carrer Recreo, núm. 6, on hi ha ubicat l’Economat des de fa set anys. El conveni l’han signat l’alcaldessa Olga Arnau i el director d’Administració i Control de Prysmian, Joan Torradeflot, a la sala Pau Roig Estradé de l’Ajuntament.

Actualment el supermercat d’aliments per a persones en situació precària que gestiona Càritas atén 700 famílies que representen 1.800 persones (un terç de les quals, infants), totes residents a Vilanova i derivades des de Serveis Socials. A bans de la pandèmia l’Economat lliurava aliments cada 15 dies a 280 famílies, però la crisi i els ERTO van fer augmentar les necessitats exponencialment.

D’altra banda, com cada any s’està realitzant una campanya d’estiu per reforçar el suport a l’alimentació a infants d’entre 3 i 12 anys, quan els infants no van a l’escola i, per tant, no es poden beneficiar de la beca de menjador escolar. Enguany s’han lliurat targetes d’un supermercat a 301 infants de Vilanova, carregades amb 80 euros per comprar aliments.

FER UN COMENTARI