Sant Pau d’Ordal acollirà aquest diumenge la 13a edició del Subirats Tasta’l, una fira enogastronòmica que cada any serveix d’aparador per promocionar els productes de proximitat que s’elaboren al municipi. Enguany hi prendran part una vintena de cellers, una desena de productors de la terra i cinc establiments de restauració, pastisseria i xarcuteria. Com a novetat, també hi serà present el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme, que donarà a conèixer la cuina de la Ruta del Xató.

Al voltant de la fira s’articularan diverses propostes, com un tast guiat de caves rosats o un maridatge de vins amb tapes d’elaboració artesanal. Així mateix s’han programat diverses activitats lúdiques per gaudir en família, com jocs relacionats amb la cultura del vi i el cava, un taller de clown o espectacles de teatre.

En l’àmbit més cultural, també es podrà gaudir d’una exposició d’artistes locals, que s’ubicarà a la sala del Centre Agrícola, i d’un concert de música medieval que anirà a càrrec del Cor Femení de Lavern i el consort de flautes de bec de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca. Serà a les 12 del migdia a l’església de Sant Pau.

Una decoració especial

Aquest 2017 ha estat per Subirats un any de celebració. El municipi ha commemorat els 1.100 anys del Castell de Subirats amb un replet calendari d’actes. Per recordar aquesta fita històrica, tota la decoració de la fira estarà vinculada a aquesta fortificació mil·lenària.

FER UN COMENTARI