Quatre altpenedesencs, a les llistes d’ERC al Parlament

0
606
Lluïsa Llop acompanyada d'altres representants d'ERC dels governs municipals. // ERC ALT PENEDÈS

La llista de la candidatura republicana a les eleccions al Parlament de Catalunya pel 14 de febrer inclou quatre candidats de l’Alt Penedès: Lluïsa Llop, actual alcaldessa de Gelida; el regidor d’Olesa de Bonesvalls Jordi Ramos, el candidat de Jovent Republicà Oriol Casanellas i la regidora vilafranquina Montse Espinosa.

L’actual alcaldessa de Gelida serà la número 16 de la candidatura d’Esquerra Republicana. Llop assegura que les properes eleccions “no seran un tràmit pel Penedès” ja que considera que el proper mandat serà clau pel Pla Territorial, sobretot a l’hora de desplegar els serveis de la Generalitat: “cal un projecte clar, coherent i de futur pel Penedès, que no es pot improvisar”. Per Llop, el Penedès necessita una aposta de reindustrialització per “situar el territori com a punta de llança de la transició ecològica, allunyant-lo de miratges logístics que trinxarien el territori i el precaritzarien totalment”. En aquest sentit, la candidata es refereix a temes com el Quart Cinturó.

Els candidats altpenedesencs

La llista republicana també compta amb tres altpenedesencs més. Jordi Ramos, al número 37, és llicenciat en Dret i actualment treballa al sector de les cooperatives de crèdit com a director d’oficina, és regidor d’ERC a Olesa i conseller comarcal al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Oriol Casanellas, al número 62 de la llista, és llicenciat en Ciències Polítiques i és membre d’Òmnium Cultural i militant d’ERC i del Jovent Republicà. Finalment, la regidora vilafranquina Montse Espinosa, al número 73, és llicenciada en Biologia i treballa en una cooperativa vitvinícola.

FER UN COMENTARI