Quatre defuncions en les darreres 24 hores als geriàtrics de Vilafranca

1
3213

A data d’avui dijous i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny en aquest moment les persones positives per covid-19 han pujat a 43. En les darreres hores s’hi ha hagut de lamentar una nova defunció, per la qual cosa ja són quatre en tot l’episodi. També s’ha donat l’alta a una persona.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, hi ha 49 persones positives per Coronavirus. En les darreres hores s’han produït tres noves defuncions, amb les quals s’arriba a nou en tot l’episodi. La residència ha creat tres espais diferenciats: una zona neta amb els onze residents negatius, una zona positiva sense afectació amb 18 persones i una zona positiva amb símptomes que acull 25 persones. Dues persones han estat derivades al Centre Ricard Fortuny i dues més s’han traslladat a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. També s’ha autoritzat el trasllat d’una persona al seu domicili.

També s’ha detectat una persona positiva a la residència Mare Ràfols.
De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s’han detectat un total de 93 persones positives o amb símptomes i s’han produït 13 defuncions. La xifra segueix creixent però continua estant per sota de la mitjana catalana.

1 COMENTARI

  1. Algú em pot dir si aquesta residència té externalitzada la gestió i, si és així, com es diu l’empresa que la porta?
    Moltes gràcies,

    Joan Pes Castell
    Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI