Quatre medalles en marxa pel Club Runners El Vendrell

0
1343
Alguns dels atletes que van córrer al campionat. // CLUB RUNNERS EL VENDRELL

Els atletes del Club Runners El Vendrell van participar el passat diumenge al Campionat de Catalunya de Marxa de Promoció Individual i Clubs que es duia a terme a Badalona; on també hi tenia lloc el Campionat de Catalunya 10km de Marxa Màster.

Més de 250 atletes de diferents categories i clubs van competir a Badalona. El Club Runners del Vendrell hi participava amb un total de deu atletes, que en alguns casos van aconseguir pujar al podi.

Els joves, al podi

Així, la jove atleta Griselda Serret, que competia en categoria Sub16, va aconseguir endur-se la medalla d’or amb un temps de 25’45” i proclamar-se campiona en la seva modalitat, de cinc quilòmetres. En aquesta categoria també hi corrien Ainhoa Carrasco (13a) i Pau Calatayud (5è).

L’atleta Sub12 Martí Calatayud, que corria en la modalitat de 2 quilòmetres, també va aconseguir pujar al podi i recollir la medalla de bronze; mentre que Adrián Carrasco quedava setè en la mateixa categoria.

Pel què fa als atletes de categoria Sub10, la jove Júlia López va aconseguir la tercera posició en la cursa d’un quilòmetre amb un temps de 6’ 26”; i Olivia Royo quedava catorzena amb un temps de 7’ 29”.

Les atletes veteranes Yolanda Rodríguez i Anna López van competir en el Campionat de Catalunya 10km de Marxa Màster. Anna López va aconseguir la novena posició en la seva categoria corrent els 10km amb un temps d’ 1h 05’ 04” i Yolanda Rodriguez es va penjar la medalla de plata amb un temps d’1h 3’ 29”.