Quim Nin es presenta a la reelecció per l’alcaldia d’Albinyana sota la marca Convivència

0
1143

L’alcalde d’Albinyana, Quim Nin, encapçala Convivència, “una candidatura transversal en clau municipal que supera la dinàmica clàssica de partits”.

La llista conserva part dels regidors actuals i incorpora novetats a la de fa quatre anys. Nin encapçala Convivència i l’acompanyen els actuals tinents d’alcalde Paco Cohard i Marifé Merchán, el joves Christian Maya i Vanesa Conejo, l’actual regidora d’educació, Rosa Ribas i el cap local del Pdecat, Josep Anton Carreras. “M’acompanyen 10 dones i 10 homes, som un equip intergeneracional i plural quant al lloc d’origen i residència” , comenta Nin.

Entre les propostes de la nova candidatura hi ha, entre d’altres, l’extensió a tot el municipi de la fibra òptica abans de final d’any, la millora de la seguretat amb la instal·lació de càmeres de videovigilància a l’entrada dels nuclis de població, variar el sistema de recollida d’escombraries per augmentar el reciclatge, cobrir la pista de l’escola Joan Perucho, potenciar l’Espai Jove de Les Peces i la construcció de dos ponts: un per unir Bonaterra i la Papiola per evitar el Torrent del Nicolau i l’altre entre el Molí del Blanquillo i Bonaterra per salvar el pas per la Riera de la Bisbal.

FER UN COMENTARI