Quimi Portet i Sergi López per presentar el Tingladu 2019

0
1181
Foto: Rai Molinari. ACN

Can Pistraus ha anunciat que el divendres 3 de maig es farà a la Masia d’en Cabanyes una festa de presentació de la dotzena edició del festival El Tingladu. La festa en què s’anunciarà el cartell d’aquest 2019 comptarà amb dos espectacles d’excepció: l’actuació del músic osonenc Quimi Portet i el monòleg teatral interpretat per l’actor vilanoví Non solum. Serà a partir de les 7 de la tarda, al preu de 10 euros per als socis de Can Pistraus i de 14 per a no socis.

Per una banda, Quimi Portet presentarà a Vilanova el seu desè disc en solitari, Festa Major d’Hivern, en què l’exmembre d’El último de la Fila barreja diferents estils com el rock, el pop o l’electrònica, amb les lletres iròniques que el caracteritzen. Per altra banda, la festa de presentació d’El Tingladu 2019 serà una oportunitat única per veure a la ciutat Non solum, que és als escenaris des de 2005.

El Tingladu és un festival gratuït de cultura catalana, amb concerts al mes de juliol, al llarg de tres tardes/nit, a la plaça 1 d’octubre (al parc de Baix-a-Mar).

FER UN COMENTARI