Ramon Almirall, Jesús Pacheco, Cristina Olivé i Montse Gil guanyen el concurs de microrelats de VilaPensa

0
603
Foto de grup de guanyadors, jurat i organització.

Dissabte va tenir lloc al claustre de Sant Francesc l’acte de lliurament de premis del tercer Concurs de Microrelats “És la tribu la que educa”, que convoca el Grup de mestres de l’Alt Penedès. L’acte formava part dels actes del Vilapensa i s’hi va retre un sentit homenatge a un dels impulsors del concurs, el mestre jubilat Joan Sàbat, mort recentment de manera prematura. El tema dels relats: “Què ens educa cap el bé i cap el mal?”

El jurat format per Carme Ortoll, Josep M, Verge, Antoni Munné i Jordi Llavina va donar a conèixer dels quatre treballs guanyadors, més un accèssit, tots ells llegits en públic pels seus autors i autores. També es van mostrar les il·lustracions que l’alumnat del batxillerat artístic de l’institut Milà i Fontanals va fer de cada relat, i que formen part del premi, juntament amb la publicació als setmanaris El 3 de Vuit i La Fura dels relats guanyadors.

Els guanyadors d’enguany són Ramon Almirall Ferran, amb el microrelat “Fantasma”; Jesús Pacheco Julia, amb “Ars poètica”; Cristina Olivé Piera, amb “Un sac ple de llavors”; i Montse Gil Casals, amb “Vull navegar”; i l’accèssit va ser per a Lluís Raül Fontanet i Sesma, amb el text “Mariners”. Les il·lustracions són obra de Clara Granados Alcaide, Marta Buigas Gil, Nora Castellví Lombardia, Santiago Gómez Bernal i Aina Estudillo Gasulla. El cartell que anunciava el Concurs de Microrelats és obra, com en les anteriors edicions, de la il·lustradora vilafranquina Dolors Rovira.

FER UN COMENTARI