Ramon Mirabet, Jordi Casanovas i les Sey Sisters, entre la programació de Vilafranca

0
735
Arnau Tordera i la Camerata Penedès van posar música a la gala, mentre que el Ballet de Barcelona hi va aportar la dansa. // FOTO: AJUNTAMENT DE VILAFRANCA

El teatre Cal Bolet de Vilafranca va acollir ahir al vespre la gala de presentació de la propera temporada d’espectacles, que incou 21 representacions de dansa, música i teatre des del mes de febrer al mes de juny.

La gala va ser conduïda per l’actriu i productora Ruth Talavera i va comptar amb la participació d’alguns dels artistes de la programació, el regidor de Cultura de l’Ajuntament Ricard Rafecas i altres regidors i membres del consistori. A més, unes 270 persones van assistir a la presentació, que també es retransmetia en directe per Penedès Televisió i s’acompanyava de la música de la Camerata Penedès i el cantant d’Obeses Arnau Tordera, que també actuaran durant aquesta temporada.

Els espectacles que es duran a terme els propers mesos a l’Auditori Municipal i al teatre Cal Bolet comptaran amb artistes com Ramon Mirabet o les Sey Sisters, el Ballet de Barcelona, Carla i Jolly Damper, Windu, o l’espectacle de música i dansa flamenca Sin permiso. Canciones para el silencio; que anirà a càrrec de la vilafranquina Ana Morales.

Pel què fa a les peces teatrals, els espectadors podran gaudir d’obres de teatre gestual i titelles com Eh man hé, la mecánica del alma de la companyia Zero en conducta; o el circ, que vindrà de la mà de l’artista Guillem Albà i el seu espectacle CALMA!. La programació també inclou teatre com l’obra Peix, d’Hotel Iocandi; el teatre documental de Marc Angelet amb Mili KK, l’espectacle Excalibur i altres històries d’animals morts de les Hermanas Picohueso o Un dia qualsevol de la companyia Les Antonietes. A més, el dramaturg de la casa Jordi Casanovas estrenarà el mes d’abril Sopar amb batalla.

Aquesta temporada també apostarà per l’òpera amb la projecció en directe de Carmen, de Bizet, que es farà al Liceu; i altres disciplines del panorama català com el concert homenatge a la figura d’Ovidi Montllor, Ovidi 25, o el músic Nico Roig amb el seu espectacle Yo siempre sueño que sí. Dins el marc del Festival Eva podrem trobar-hi el concert de Rodrigo Cuevas, Trópico de Convadonga, i en dansa també es podrà gaudir del Festival de Dansa al carrer Dansòmetre.

Tota la informació dels espectacles es pot trobar a la pàgina web espectacles.vilafranca.cat.

FER UN COMENTARI