Reconeixement als professionals sanitaris

0
741

Els vilafranquins estem de sort perquè tenim un hospital que té un edifici preciós, però el seu personal encara ho és més. Començant per Urgències. Hi ha dies que estan estona, però és comprensible perquè estan col·lapsats. Doctors, doctores, infermers i infermeres, auxiliars, els de radiografia, els d’ecografies, camillers i infermeres d’analítiques, o els treballadors de Consultes Externes. A mi em porta una doctora de la qual n’estic més que contenta. A l’hospital de dia t’hi sents ben acollida i les infermeres i auxiliars són molt carinyoses, i les noies de recepció són agradables. Per últim també destacar el treball de la gent de planta quan hi he ingressat. Doctors, doctores, infermeres i auxiliars. L’última vegada que hi vaig estar ingressada feia mesos que entre el pit i la costella em feia molt de mal, a més tenia el pit molt carregat i amb el tractament que em van fer m’han curat, perquè ja no em fa mal i sóc molt feliç i ho disfruto. També vull destacar el treball de les dones de la neteja quan estàs ingressat, i quan marxes encara fan una neteja molt més a fons i molt ben feta. Jo a la Seguretat Social la tinc dalt d’un pedestal perquè amb els pocs quartos que tenen deunidó el que fan. Moltíssimes gràcies.

Constantina Becerro Giménez “Tina”
Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI