Reconeixements de Junts trenquem el cercle per tancar el 25è aniversari de Nou Verd

0
979

Dijous de la setmana passada el grup cooperatiu Entrem-hi va organitzar a l’auditori del Vinseum el quart acte de lliurament de Reconeixements de Responsabilitat Social Corporativa a les prop de 130 empreses, entitats i col·laboradors que participen del programa “Junts trenquem el cercle!”, una xarxa que permet a Entrem-hi donar suport a la millora de l’ocupabilitat de persones amb vulnerabilitat social.

Aquesta xarxa permetrà tancar l’any havent atès 409 persones, de les quals 334 han estat inserides al Grup i 56 al mercat ordinari; s’ha format 75 persones i s’ha arribat a trenta municipis

L’acte va permetre al grup tancar un any de celebracions pel 25è aniversari de la cooperativa Nou Verd, que forma part d’Entrem-hi. Un quart de segle de vida amb la missió d’inserir persones amb malaltia mental, discapacitat intel·lectual i/o risc d’exclusió social a la vegueria Penedès. Va començar oferint serveis de jardineria i progressivament ha anat ampliant el ventall de serveis i projectes, en sectors mediambientals, del comerç, la gestió de residus, manipulats industrials i també en la gestió de serveis de les administracions públiques. Actualment compta amb més de cent treballadors i treballadores i ofereix serveis 37 municipis del Penedès.

FER UN COMENTARI