Renfe adjudica les obres de l’estació de Vilafranca

0
605

Renfe ha adjudicat per 2,75 milions d’euros a l’empresa Copcisa les obres de millora d’accessibilitat de l’estació de trens de Vilafranca. Aquests treballs, que duraran quinze mesos, comportaran principalment la construcció de rampes d’accés al vestíbul des de la plaça de l’Estació i la renovació completa dels ascensors per tal que l’estació sigui totalment accessible.

Així mateix, el projecte preveu ampliar el vestíbul i de la zona de taquilles cap a sota del voladís exterior, de manera que l’accés a les andanes sigui sempre interior. Això permetrà que un dels dos ascensors (el més proper a l’edifici històric) tingui connexió directa amb el vestíbul, l’andana i la passarel·la actual.

Altres actuacions previstes són l’adequació dels lavabos a la normativa PMR; una nova pavimentació i configuració de vorada, segons la normativa d’accessibilitat a totes les andanes ; l’adequació i millora de l’enllumenat de vestíbul i les andanes; nous encaminaments al vestíbul i les andanes; i millores als sistemes d’informació.

FER UN COMENTARI