Renfe rectifica i diu ara que no tallarà la línia Sant Sadurní-Martorell fins a meitats d’estiu

0
1644

Després d’anunciar divendres que tallaria la línia de trens R4 entre Sant Sadurní i Martorell a partir del 17 de juny, ara Renfe ha rectificat i ha anunciat que no seria fins a mitjan estiu, segurament al mes de juliol, que s’interrompria el servei ferroviari, per les obres en un túnel a l’entrada de Martorell.

Renfe ha comunicat a l’Ajuntament de Sant Sadurní que les obres que Adif preveia començar a mitjans de juny s’endarrereixen fins a unes dates que no pot concretar atès que la crisi sanitària de la covid-19 ha modificat l’execució de molts dels projectes en curs. Durant el temps que es prolonguin les obres, que podria ser d’entre quatre i cinc mesos, la companyia habilitarà un servei de bus per cobrir el trajecte entre les dues estacions, en ambdós sentits.

Per tal de facilitar el trànsit i les maniobres dels busos que arribaran i sortiran de l’estació, i donant resposta a la demanda llargament reivindicada per l’Ajuntament, Renfe aprofitarà aquesta conjuntura per dur a terme en paral·lel unes obres de remodelació de l’entorn de l’estació sadurninenca, amb l’objectiu de pacificar la zona i millorar la seguretat dels usuaris. En concret, s’hi eliminarà un dels murs separadors i l’estructura central, habilitant l’espai suficient per tal que el bus de Rodalies i també per al bus urbà puguin fer parada a l’interior d’aquest espai. També s’eliminarà la parada del bus urbà actual de la carretera, la zona d’aproximació a l’estació i es reubicarà la parada de taxis i l’àrea d’aparcament de motos de l’estació.

FER UN COMENTARI